Nie możesz złożyć nowego zamówienia w swoim kraju. United States

Budyń czekoladowy BIO 40g AMYLON Zobacz większe

Budyń czekoladowy bezglutenowy BIO 40g AMYLON

Nowy produkt

Producent:


Więcej informacji

SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, kakao w proszku* (min. 20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z ½ l zimnego mleka (1,5% tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania.
Do ½ szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, mieszając do zgęstnienia. 
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego zużycia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1405 kJ / 331 kcal; 
Tłuszcz: 2,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 72,9
w tym cukry: 0,1 g;
Białko: 4,8 g;
Sól: 0,03 g;

CERTYFIKAT: BIO