Nie możesz złożyć nowego zamówienia w swoim kraju. United States
Katalog
Ładowanie...
Skład: 100% certyfikowany syrop z agawy Opis : Ekologiczny syrop z agawy jest doskonałym zamiennikiem cukru. Weganie zastępują nim miód. Można go użyć do posłodzenia owsianki, herbaty czy wypieków.
Opis: Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
OPIS: Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ksylitol, czyli cukier brzozowy to super alternatywa dla zwykłego cukru. Jest naturalnym środkiem słodzącym. Ma niemal 40% mniejszą kaloryczność niż zwykły cukier, dlatego polecany jest dla osób odchudzających się.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy.Jest naturalnym węglowodanem, posiada właściwości prebiotyczne. Inulinę proponujemy jako dodatek do fermentowanych produktów mlecznych, wypieków (poprawia strukturę ciast) oraz zagęszczania (zamiast mąki).Można ją również spożywać po uprzednim rozpuszczeniu w ciepłej wodzie.Spożycie w nadmiernych...
Cukier różany to połączenie ekologicznego cukru trzcinowego ze świeżo zerwanymi płatkami róży pomarszczonej (Rosa Rugosa) z ekologicznej plantacji, Piękny różany zapach i walory smakowe nadadzą gorącym napojom, deserom dla dzieci oraz wielu innym daniom szlachetnego i wykwintnego wyrazu.