Nie możesz złożyć nowego zamówienia w swoim kraju. United States

PRZYPRAWY

Katalog

Włączone filtry:
    Stan:

    Informacje:

    PRZYPRAWY Jest 226 produktów.

    na stronę
    Pokazuje 1 - 12 z 226 elementów
    • Chili nadaje przyprawon pikantny smak. Dodaje się go w niewielkiej ilości do upodobań do gulaszu, mięsa, ryb, potraw jarzynowych i sosów. Chili ma również doskonały wpływ na trawienie. Zawiera mnóstwo witaminy C, witaminę B6 i A. Dzięki zawartej kapsaicynie ma działanie antybakteryjne, antynowotworowe, przeciwbólowe i przeciwcukrzycowe. Papryczka zawiera...

    • Curry to mieszanina sproszkowanych przypraw, która od tysięcy lat kształtuje smak potraw. Stosuje się ją najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im pięknej słonecznej barwy. SKŁADNIKIkolendra, gorczyca, kminek, kozieradka (po 15%), chili, imbir, kurkuma, koper włoski (w różnych...

    • SKŁADNIKIcynamon cejloński laska* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISJedno opakowanie zawiera 6 sztuk produktu. CERTYFIKAT: BIO

    • SKŁADNIKI gałka muszkatołowa 100% OPIS Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości.  Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej  i jarzynowej.  Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasy. CERTYFIKAT: BIO

    • SKŁADNIKI gorczyca biała 100% OPIS Mieloną gorczycę przyprawia się masła ziołowe, majonezy, surówki i kalafior, wzbogaca smak mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu oraz sosów. CERTYFIKAT: BIO

    • SKŁADNIKI goździki mielone 100% OPIS Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, ryb i marynat. Stosowane też do wyrobó cukierniczych, dżemów, konfitur, a także grzanego wina. CERTYFIKAT: BIO

    • Ekologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych. Świetnie nadaje sie do przyrządzenia wszelkiego rodzaju past i pasztetów oraz jako dodatek do dań obiadowych i zup.

    • SKŁADNIKIimbir 100% OPISImbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, jajek, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej. CERTYFIKAT: BIO 

    • SKŁADNIKI kozieradka mielona 100% OPIS Kozieradkę stosuje się jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryby. Podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.  CERTYFIKAT: BIO

    Pokazuje 1 - 12 z 226 elementów